Sezai Karakoç Ortaokulu

Vizyon: -Değer odaklı eğitim anlayışı ile kendi medeniyet algımıza uygun bir neslin yetişmesine ön ayak olmak. -Okulu hayat laboratuarına dönüştürmek. -Sahip olduğumuz eğitim felsefesi ve geliştirdiğimiz eğitim sistematiği ile kendi kulvarımızda model olabilmek.

Misyon: -Hayatın anlam ve amacının farkında olan -Manevi değerlerimizi özümsemiş olarak çağın gereksinimlerine cevap arayan -İnsan haklarına saygılı, adaleti gözeten -Toplumsal sorunlara duyarlı, çözüm odaklı düşünen. -Akademik olarak başarılı, sosyal açıdan gelişmiş, sportif faaliyetlerde aktif, sanatsal kaygısı yüksek, -Eleştirel düşünebilen, muhakemesi kuvvetli, -İhtiyaç duyduğu bilgiye nasıl ulaşacağını bilen -Bilgiyi “bilge insan” olma yolunda kullanan erdemli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30--14:40
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 3 kez TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ercissezaikarakoc.meb.k12.tr

Adres - ADNAN MENDERES Mah. ERHAN ÇAVUŞOĞLU Cad. SEZAİ KARAKOÇ ORTAOKULU Sit. No 2 / 1 ERCİŞ / VAN

Öğretim Şekli :normal eğitim

Yerleşim Yeri - ADNAN MENDERES Mah. ERHAN ÇAVUŞOĞLU Cad. SEZAİ KARAKOÇ ORTAOKULU Sit. No: 2 / 1 ERCİŞ / VAN

Ulaşım Okulumuz TOKİ konutları içinde olduğundan konaklama ve ulaşım sıkıntısı yoktur. Belediye servisleri ve özel servisler ile ilçe merkezine ve diğer mahallelere gidilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 100 kilometre uzaklıkta olup İlçe merkezine 5 kilometre uzaklıktadır